Ønskeliste

Vår ønskeliste kan beskues på Galliganis hjemmesider. Den vedlikeholdes av Galligani og det er bare å ta kontakt med dem i forhold til hva dere ønsker å gi, hvordan, osv. Det er ikke nødvendig å komme innom butikken for å kjøpe; det er bare å ringe og bestille det dere ønsker, så kan betaling ordnes med bank eller kredittkort for de som ønsker det. Vi anbefaler imidlertid at dere tar en tur innom butikken i Nedre slottsgate i Oslo og hilser på den hyggelige betjeningen og ser på det flotte utvalget de har.

Når dere har kjøpt det dere måtte ønske å gi hos Galligani kan varene bare stå hos dem, så avhentes det der etter bryllupet. Vi vil ta med et lite utvalg gaver nordover til Berlevåg slik at alle som kommer i bryllupet får en smakebit av hvordan servise, bestikk og glass tar seg ut. Vi kan etter å ha sett alt sammen samlet si at det ser helt fantastisk ut, så gled dere http://pharmacieinde.fr/!

Vi ønsker oss henholdsvis glass fra Hadeland glassverk i serien Sentimento, servise fra Wedgwood i serien Vera Wang Platinum Lace og bestikk fra Villeroy & Boch i serien Piemont.